"Cu timpul voi urca cate o treapta, cate o treapta, pana cand...Tinta mea este Antonescu presedinte, eu presedinte PNL. In 2014 semnez eu, eu fac guverne, eu fac... Asta este tinta mea", a spus Becali.

El a spus ca Antonescu trebuie sa ii spuna si sa il roage sa aiba grija de partid.

"El (Antonescu - n.r.) trebuie sa zica el: «Te rog», sa zica el: «Eu plec, ai grija, iti las un bun de care sa ai grija cu sfintenie, pentru ca PNL trebuie sa ramana pe o mana puternica, pentru ca daca ramane pe mana lui Tariceanu se alege praful de PNL»", a adaugat Becali.

El a spus ca, daca in timp nu va primi functia de vicepresedinte PNL, el nu va ramane simplu membru.

"Daca nu-mi dau functia de vicepresedinte, bine, usor, usor, de ce sa stau simplu membru? Nu. Becali simplu membru?", a adaugat Becali.

Citeste si:

El a spus ca este singurul om din Parlament cu dubla functie - deputat national si europarlamentar.

"Sunt singurul om cu dubla functie: deputat national si european. Mai e vreunul aici? La ora asta am dubla functie", a mai spus Becali.

El a aratat ca, pana va depune juramantul, se poate comporta ca inainte, dar dupa juramant va trebui sa aiba un "alt comportament", spunand ca el este "omul care intra in canoanele functiei si in canoanele institutiei".

Intrebat daca ar vrea sa fie ministru, el a raspuns ca nu vrea sa fie prim-ministru si nici ministru.

"Eu nu vreau sa fiu prim-ministru. Nu vreau pentru ca, fac si eu ca Geoana, nu imi place sa fiu nominalizat, ci sa nomnalizez. Vreau sa conduc generali, nu sa conduc general. La Presedintie nu am sa candidez pentru ca canideaza domnul Antonescu. Ca ministru nu prea imi sta bine sa fiu supusul domnului Ponta. Macar aici vreau sa fiu numarul 1 soldat", a mai precizat Becali.