29 Ianuarie 2013

Cum va fi vremea in aceasta saptamana



Administratia Nationala de Meteorologie va emite saptamana viitoare doar avertizari de ceata pe termen scurt si, eventual, de polei pentru noaptea de 30 spre 31 ianuarie in estul tarii, ninsorile urmand sa fie slabe si fara viscol in aceasta perioada, a anuntat directorul institutiei, Ion Sandu.

El a aratat, duminica seara, la comandamentul de iarna de la Palatul Victoria, ca in noaptea de duminica spre luni va mai ninge slab in Banat, Crisana, Maramaures, Transilvania, iar in cursul zilei de luni in Muntenia, dar fara vant, scrie Mediafax.

Vremea se va incalzi in perioada urmatoare, fapt care va duce la aparitia poleiului in noaptea de 30-31 ianuarie, a spus Sandu.

Acesta a mai informat ca abia dupa 4 februarie ar putea aparea din nou zapezi semnificative, dar in prezent aceste date nu sunt sigure.

Vicepremierul Liviu Dragnea a informat, in cadrul comandamentului, ca in prezent nu mai exista drumuri nationale blocate, ci doar cateva drumuri judetene, care vor fi deschise circulatiei pana luni.



Citeste si