"Este nevoie sa stim ca USL poate fi batut usor, usor chiar din acest moment. Cat credeti ca le va lua romanilor sa vada ca au fost mintiti? Pentru luna ianuarie am vazut o statistica si cea mai mare inflatie din UE este in Romania, cele mai mari cresteri de preturi, 5,9 la suta inflatie. Cat credeti ca le va lua romanilor sa isi dea seama cat de scumpa este viata cu guvernul USL?", a afirmat Elena Udrea.

Ea le-a spus insa colegilor de partid ca nu este suficient ca PDL sa astepte "sa scada USL" pentru a creste, la randul sau, in preferintele electoratului si trebuie sa faca ceva, "trebuie sa iasa in strada" si sa discute cu oamenii.

"Important este ca cineva sa duca stindardul luptei cu puterea fara sa ii fie teama ca astazi este o putere de 70 la suta in Parlament. Si ce daca? Maine va fi de 50 la suta, iar pana la alegeri ii si batem", a sustinut Elena Udrea.

Ea a apreciat ca USL are o "guvernare spectacol, la televizor".

Citeste si:

"Uitati-va cum guverneaza USL: mintind in permanenta. Au o guvernare spectacol, o guvernare la televizor, o guvernare care se duce prin one man show, prin Victor Ponta si atat. Iar el nu face altceva decat sa stea la televizor. Cat credeti ca le va lua romanilor sa isi dea seama, sa inteleaga ce face Guvernul USL impotriva lor? Foarte putin! Si noi putem atunci sa facem diferenta prin comparatie. Oamenii te cred si te inteleg daca te duci si le spui cu onestitate adevarul. Sunt lucruri bune care s-au facut in guvernarea PDL", a declarat Udrea.

Ea a sustinut ca "niciodata nu s-a construit atat de mult in Romania cat s-a construit in guvernarea Boc", iar aceste lucruri trebuie explicate electoratului.

"Am avut cea mai mica inflatie, nu cea mai mare cum are Guvernul Ponta. Am avut cel mai mic somaj, nu cum este acum, in crestere, sub guvernarea Ponta, 33.000 de someri noi in luna ianuarie si probabil in crestere in luna februarie. Asta este diferenta pe care noi putem sa o aratam oamenilor", a afirmat Udrea.

Tot in discursul adresat colegilor, Elena Udrea a afirmat ca "USL trebuie indepartat cat mai repede de la guvernare", pentru ca "nu e in stare nici sa taie panglici" la ce a construit PDL, ba chiar "vor distruge totul".