"Eu cred ca doamna Udrea ne-a dat o veste foarte buna. Eu zic ca ar trebui sa candideze toi cinci, sa faca un candidat din toti cinci si in felul asta cred ca ar ajunge la un 15%, intr-un mod optimist. Daca luam 2% de la unul, 1% de la celalalt, un 3% tras de par de la altul si poate trec de 10% - 15% impreuna. E o veste buna", a comentat Ivan (foto), citat de Mediafax.

El a aratat, pe de alta parte, ca prin nominalizarea lui Boc, Ungureanu, Predoiu, Diaconescu si Videanu ca posibili candidati la Presedintie, PDL demonstreaza ca nu are alti candidati mai credibili, iar reforma din interiorul PDL e facuta practice de aceeasi oameni.

"PDL intelege sa se reformeze si sa vina in fata electoratului cu aceeasi oameni. Deviza «La vremuri noi, tot noi» functioneaza perfect in PDL. Prin urmare, pot sa constat ca nu au alti oameni pe care sa-i aduca in fata, mai credibili, mai profesionisti, mai altfel", a spus Ivan.

Citeste si:

El a aratat ca romanii ii cunosc foarte bine pe Videanu, Blaga, Boc, Ungureanu si Diaconescu si nu au de ce sa-si schimbe parerea despre acestia.
"PDL ramane acelasi care a fost si la guvernare, ramane acelasi si in opozitie. Prin urmare nu am si nu avem nicio ingrijorare legat de ce o sa faca PDL in viitor. Romanii ii cunosc foarte bine, nu vad de ce si-ar schimba parerea despre Videnau, despre Blaga, despre Boc, despre Ungureanu. Pe Cristi Diaconescu iarasi il stie toata lumea foarte bine", a mai spus Ivan.

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de ProTV, ca Emil Boc, Mihai Razvan Ungureanu, Catalin Predoiu, Cristian Diaconescu si Adriean Videanu sunt posibili candidati la Presedintie pe care PDL i-ar putea sprijini.

Sursa foto: catalinivan.ro