Presedintele Traian Basescu a decorat Academia de Studii Economice din Bucuresti cu Ordinul "Meritul pentru Invatamant" in grad de Comandor, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la infiintarea institutiei de invatamant superior.
"Cu ocazia implinirii a 100 de ani de la infiintare, pentru profesionalismul de exceptie si abnegatia manifestate de cadrele didactice in procesul de afirmare si dezvoltare a invatamantului, stiintei si culturii economice din Romania, domnul presedinte Traian Basescu a conferit Ordinul «Meritul pentru Invatamant» - in grad de Comandor Academiei de Studii Economice din Bucuresti", informeaza un comunicat transmis de Presedintie, scrie Mediafax.

Decorarea a fost facuta la initiativa presedintelui Basescu.

ASE Bucuresti a fost infiintata in 6 aprilie 1913, cand Regele Carol I al Romaniei semna Decretul de infiintare a Academiei de Inalte Studii Comerciale si Industriale.

Institutia de invatamant va organiza in perioada urmatoare mai multe evenimente dedicate celebrarii centenarului. Pe 3 aprilie va avea loc o sedinta festiva a Senatului ASE, in Aula Magna, unde vor fi prezente, pe langa studenti si profesori, si personalitati marcante ale mediului politic, dar si din domeniul economic si de afaceri.

Sursa foto: www.ase.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri