Antonescu a fost intrebat daca poate confirma schimarea sefului ANAF Serban Pop.

"Sunt chestiuni care nu fac obiectul unor negocieri si discutii in partid sau in USL, e o chestiune pur administrativa, eu platesc impozitele la timp, nu ma intereseaza cine e seful ANAF", a afirmat presedintele PNL, conform Mediafax.

Antonescu a mai fost intrebat daca stia de inlocuirea de la sefia ANAF.

"Stiam, dar nu pentru ca ar fi fost o discutie politica in USL. Se discuta, se vehicula aceasta ipoteza", a mai spus liderul PNL.

In ceea ce priveste motivele acestei schimbari din functie, Antonescu a sustinut ca in mod normal orice evaluare a unei conduceri a ANAF ar tine de gradul de colectare.

Premierul Victor Ponta nu a semnat inca decizia de eliberare a lui Serban Pop din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), asteptand concluzia discutiilor politice pe aceasta tema, au declarat surse guvernamentale.

Lideri ai USL se vor reuni, luni seara, la Parlament pentru o discutie privind mai multe teme politice, ocazie cu care ar urma sa fie abordata si problema schimbarii din functie a presedintelui ANAF.

Surse guvernamentale au declarat anterior ca Serban Pop a fost anuntat ca va fi retras de la conducerea ANAF intr-o discutie avuta, luni, cu premierul Victor Ponta, in timp ce oficiali din Ministerul Finantelor, condus de liberalul Daniel Chitoiu, sustin ca postul ar urma sa fie preluat de Gelu Stefan Diaconu, secretar de stat in Ministerul Economiei, sustinut de PNL.