Luni, in regiunile extracarpatice vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada. In rest, valorile termice vor marca o scadere, anunta Antena 1.
Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat in zona de munte, in prima parte a zilei si in nordul, centrul si sud-vestul tarii, iar dupa-amiaza si noaptea in jumatatea estica a teritoriului, dar cu precadere in nordul Moldovei si Baragan. Vor fi averse, ce vor avea si caracter torential, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului care izolat pot lua aspect de vijelie. In regiunile vestice vor mai fi unele innorari si conditii de ploaie la inceputul zilei, apoi cerul se va degaja. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Maramures si 32 de grade in Muntenia, iar cele minime se vor situa, in general, intre 8 si 18 grade.

In Bucuresti, luni, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari accentuate mai ales spre seara, cand vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 15-16 grade.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri