Premierul Victor Ponta declara ca nu regreta ca Gigi Becali, condamnat la inchisoare, a candidat pe listele USL la alegeri si afirma ca simpatia exprimata pentru acesta inainte de pronuntarea sentintei a fost o opinie personala, convins ca judecatorii nu se uita la TV pentru a afla simpatiile sale.

"Simpatia mea nu are nicio legatura cu justitia. Mi-am exprimat o opinie personala, daca am suparat pe cineva, imi pare rau, iar despre sentinte nu am voie sa vorbesc. Eu sunt absolut convins ca judecatorii nu se uitau la televizor sa vada daca il simpatizez sau nu il simpatizez eu pe vreun inculpat. Am fost si sunt foarte atent sa nu vorbesc despre dosare, nu stiu dosarele, nu e treaba mea ca prim-ministru, dar acum sa spun despre cineva ca il simpatizez sau nu, asta chiar nu cred ca e infractiune", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Intrebat de jurnalisti daca ii pare rau ca Becali a candidat pe listele USl la ultimele alegeri parlamentare, Ponta a raspuns negativ, adaugand ca acesta a fost condamnat pe o fapta savarsita cu multi ani in urma.

Deputatul Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina au primit cate doi ani de inchisoare, tot cu executare.

Inainte de pronuntarea sentintei, premierul Victor Ponta a declarat ca nu stie in ce dosare este implicat Gigi Becali, dar ca il simpatizeaza pe patronul Stelei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Daniel Constantin si-a anuntat demisia din Pro Romania