Romanii nemultumiti de salariile oferite in tara pot aplica la joburi in Europa sau Statele Unite. In aceasta perioada, angajatori englezi, dar si americani au disponibile aproape 100 de locuri de munca pentru romani in domeniul hotelier, salariile depasind adesea 1.000 de euro pe luna, scrie Adevarul

Stiri pe aceeasi tema 12 joburi care ar trebui sa evolueze sau sa dispara pentru totdeauna..... Peste 12.000 de locuri de munca sunt disponibile in urmatoarea saptama... Astfel, un club privat din Palm Beach din statul Florida pune la bataie 50 de joburi temporare pentru romani (noiembrie 2013 – mai 2014), in timp ce angajatori din Marea Britanie cauta romani vorbitori de limba engleza care sa asigure toate serviciile in hoteluri.

Pentru a obtine joburile scoase la concurs, candidatii romani trebuie sa aiba experienta de lucru in restaurante, sa aiba cunostinte solide de limba engleza si sa fi fost angajati cu carte de munca cel putin sase luni. Viitorii angajati vor beneficia de cazare gratuita in Palm Beach si vor fi platiti cu peste 10 dolari pe ora.

Afla mai multe din Adevarul.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Romanii care au modernizat plapuma din lana si au scos-o la export
Setari Cookie-uri