Comandament pentru SITUATII DE URGENTA la Guvern. Seful ANM: In urmatoarele 10 zile vor mai fi ploi si furtuni. De luni, posibile noi atentionari meteo

Perioada urmatoarelor zile va fi caracterizata de instabilitate, fara sa se inregistreze cantitati foarte mari de precipitatii la nivel national, dar existand risc de inundatii locale, din cauza unor averse abundente, a precizat, in aceasta dimineata, seful Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, in cadrul comandamentului convocat avand in vedere avertizarile emise de Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, relateaza Jurnalul.ro.

"As caracteriza perioada urmatoarelor zece zile in felul urmator: e posibil ca in orice zi si in orice localitate sa fie soare de dimineata pana la orele trei-patru si apoi sa fie o ploaie de 40 de litri/metru patrat, dupa care sa se opreasca. Deci putem avea inundatii locale pe raurile mici din cauza acestor fenomene caracteristice acestei perioade si care, pe urmatoarele zece zile, pot aparea pe teritoriul Romaniei", a declarat Ion Sandu.

Citeste mai mult pe Jurnalul.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Ludovic Orban, către miniștri: Faceți controale la sânge
Setari Cookie-uri