Rata de promovare (cel putin nota 5) inregistrata la proba scrisa a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar, inainte de solutionarea contestatiilor, este de 79,89%. Din cei peste 29.500 de candidati, doar 160 au obtinut nota 10.
Din totalul celor care au sustinut examenul, 14.098 de candidati (47,78%) au obtinut note intre 7 si 10, iar 9.476 de candidati (32,11%), note intre 5 si 7. 160 de candidati au obtinut nota 10 (cei mai multi in Bucuresti - 19).

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

Cel mai ridicat procent al notelor peste 7 s-a inregistrat in judetul Cluj (56,82%), iar cel mai scazut procent, la acelasi capitol, in judetul Mehedinti (30,02%).

5.935 de participanti au obtinut note sub 5.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri