''Doi jandarmi au fost raniti, unul la umar, in Centrul Civic, a parasit deja spitalul, al doilea are un traumatism facial mai grav, este la Spitalul Pantelimon, dupa ce a aruncat un membru al galeriei o piatra. (...) Inca de la coborarea din tren, fanii unguri au folosit elemente pirotehnice excesiv. Am retinut 16 persoane din randul cetatenilor maghiari, au primit interdictie un an de zile de a participa la astfel de evenimente competitiile si jocurile sportive'', a declarat Olaru, conform Mediafax

.
Acesta a precizat ca au fost duse la sectia de politie si au fost retinute 62 de persoane, subliniind ca a avut loc inclusiv un eveniment legat de consum de droguri.

Olaru, care a subliniat ca fanii unguri, care nu au fost verificati la intrarea in tara, aveau foarte multe materiale pirotehnice asupra lor. El a mai spus ca au fost aplicate 19 sanctiuni contraventionale de circa 7300 de lei, intre altele pentru provocare si participare la scandal.

Reprezentativa Romaniei a invins, vineri seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0 (2-0), selectionata Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014, din Brazilia.

Unul dintre protestatarii...
Citeste si: Unul dintre protestatarii care a lovit femeia jandarm, retinut