"Eu vreau sa avem liniste si sa realizam ceea ce cer oamenii, sa avem liniste, sa cream locuri de munca", a spus premierul, potrivit Mediafax.

El a mentionat ca nu ii va raspunde in public lui Crin Antonescu si ca va face tot ce ii va sta in putinta pentru ca USL sa ramana unita.
"Eu cred in USL si fac tot ce tine de mine pentru a pastra USL unita si nu fac critici in public", a mai spus Ponta la insistentele jurnalistilor.

„Este inaccceptabil”

Crin Antonescu a declarat ca Victor Ponta a vorbit in numele procurorului general, ceea ce "este inacceptabil", el aratand ca premierul, prin atributiile constitutionale, nu poate sa dea explicatii sau mesaje in numele procurorului general si adaugand ca pastreaza speranta ca "a fost doar o greseala".

Referindu-se la declaratiile din ultimele zile ale presedintelui si premierului, Antonescu a aratat ca, daca in cazul primului-ministru pastreaza speranta ca "a fost doar o greseala", impresia generala pe care acestea le transmit este aceea de "mesaje de forta pe deasupra legilor, a principiilor, a cetatenilor".

"Mesaje de forta care vor sa spuna: eu controlez in aceasta zona mai mult sau eu controlez inca - in cazul presedintelui - aceasta zona", a continuat el.