Mihai Sturzu a fost singurul care si-a depus candidatura pentru presedintia TSD, scrie Mediafax.

Din echipa de conducere a TSD mai fac parte Ioana Pop, aleasa presedinte executiv, Gabriel Petrea - secretar general, Marius Dunca - presedinte al Consiliului National si Andrei Tinu - vicepresedinte.

In cadrul Congresului, tinerii social-democrati au adoptat si rezolutii privind infiintarea TSD Diaspora si TSD Republica Moldova.
Mihai Sturzu, in varsta de 34 de ani, s-a nascut la Bucuresti, dar a crescut la Brasov. El a studiat la Colegiul National "Unirea" din Brasov si a absolvit Facultatea de Jurnalism, Universtitatea Hyperion din Bucuresti in 2004.

Citeste si:

In anul 2010, Sturzu a devenit membru al PSD si purtator de cuvant al TSD. Din iunie pana in decembrie 2012 a fost consilierul premierului Ponta pe probleme de tineret. Tot in 2012, a fost ales deputat.

La Congresul TSD de la Brasov, organizat sub sloganul "Dam forta generatiei noastre", au participat aproximativ 2.000 de membri ai organizatiei de tineret din intreaga tara, dar si liderul PSD, Victor Ponta, presedintele executiv Liviu Dragnea, Contantin Nita, Ecaterina Andronescu si Titus Corlatean.