Romanii o plaseaza pe Dr. Oana Cuzino pe prima pozitie intre personalitatile medicale in care au cea mai mare incredere, cu un procent de 27%, potrivit unui studiu realizat in octombrie de Exact Cercetare si Consultanta, in colaborare cu Link Resource si comandat de Institutul Aspen Romania. Aceasta este cea de-a treia editie a studiului.

Locurile 2 si 3 sunt ocupate de Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi si Prof. Dr. Constantin Ionescu Targoviste, cu un procent de 16%, respectiv 3 %.

O explicatie a plasarii Oanei Cuzino pe aceasta pozitie o reprezinta pe de-o parte expertiza sa – medic primar, doctor in medicina, iar pe de alta, oferirea constanta de sfaturi medicale: de 12 ani pe TV si de 8 ani in presa scrisa.


Studiul a fost realizat online, pe 1002 respondenti cu varste cuprinse intre 18 si 70 de ani, din mediul urban.Respondentii au fost selectati aleatoriu din panelul Exact Cercetare si Consultanta, care contine 20.000 de respondenti. Culegerea datelor a fost realizata in intervalul 22-29 octombrie 2013.

Sondajul a fost facut pentru prima data in luna februarie 2013, in timp ce cel de-al doilea val de informatii a fost public in luna septembrie a acestui an. Cercetarea va fi realizata de acum inainte trimestrial, pentru a surprinde dinamica preferintelor populatiei cu privire la sistemului medical si farmaceutic din Romania.

Gheorghe Mencinicopschi,...
Citeste si: Gheorghe Mencinicopschi, eliberat conditionat


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Dan Voiculescu poate fi liberat conditionat. In cat timp afla decizia