Purtatorul de cuvant al presedintelui rus a calificat drept "fleacuri" zvonurile potrivit carora Vladimir Putin i-ar acorda un pasaport rusesc fostului premier italian, Silvio Berlusconi, cu care a luat cina luni, la Roma, potrivit agentiilor ruse, citate de AFP.

"Fleacuri", a raspuns purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, la intrebarea unor agentii ruse, potrivit Mediafax.

Berlusconi a dezmintit luni aceste zvonuri, potrivit carora Rusia i-ar putea oferi mijloace sa fuga de problemele sale cu justitia italiana.
Putin si Berlusconi, care se cunosc de mai mult timp, au cinat impreuna luni, la Roma, unde se afla presedintele rus, care a venit sa-i faca o vizita lui Papa Francisc.

Il Cavaliere a fost condamnat definitiv, in august, la patru ani de inchisoare - dintre care trei beneficiaza de o amnistie - pentru frauda fiscala.
De asemenea, el a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, in iunie, pentru trafic de influenta si sex cu o prostituata minora, o pedeapsa suspendata, deoarece a facut apel.

In septembrie, in cadrul unui forum international in Rusia, Putin i-a luat apararea lui Berlusconi, afirmand ca, "daca ar fi fost homosexual, nimeni nu s-ar fi luat de el".

Citeste si:
Vladimir Putin s-a intalnit cu Silvio Berlusconi in Crimeea
Vladimir Putin s-a intalnit...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Principalele evenimente care au marcat lumea in anul 2015