"Nu e vorba de receptie sau nereceptie, e vorba ca de fiecare data, de 1 Decembrie, sunt la Targu-Jiu. E colegiul meu si e normal sa fiu acolo", a spus Ponta.

Si presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru "Gandul", ca nu va participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni organizata cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar ca a primit o invitatie in acest sens de la Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu va participa, duminica, de la ora 11.00, la parada militara organizata in Piata Arcului de Triumf, iar de la ora 18.00 va oferi o receptie, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Citeste si:

Premierul Victor Ponta a participat, duminica, la ora 10.00, la Ziua Portilor Deschise de la Palatul Victoria si a asistat la dezvelirea Drapelului National instalat pe frontispiciul cladirii, pentru ca la ora 11.00 sa asiste la festivitatile organizate la Arcul de Triumf.

Si programul public al presedintelui Senatului, Crin Antonescu, pentru ziua de duminica prevede doar participarea, de la ora 11.00, in Piata Arcului de Triumf, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.