Ponta nu merge la receptia de la Cotroceni: Eu, de 1 Decembrie, mereu sunt la Targu-Jiu

Premierul Victor Ponta nu va participa la receptia organizata, duminica seara, la Palatul Cotroceni de catre presedintele Traian Basescu, premierul explicand ca nu este vorba de "receptie sau nereceptie", dar ca el de fiecare data merge de 1 Decembrie in colegiul sau din Targu-Jiu, conform Mediafax.

"Nu e vorba de receptie sau nereceptie, e vorba ca de fiecare data, de 1 Decembrie, sunt la Targu-Jiu. E colegiul meu si e normal sa fiu acolo", a spus Ponta.

Si presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru "Gandul", ca nu va participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni organizata cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar ca a primit o invitatie in acest sens de la Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu va participa, duminica, de la ora 11.00, la parada militara organizata in Piata Arcului de Triumf, iar de la ora 18.00 va oferi o receptie, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Premierul Victor Ponta a participat, duminica, la ora 10.00, la Ziua Portilor Deschise de la Palatul Victoria si a asistat la dezvelirea Drapelului National instalat pe frontispiciul cladirii, pentru ca la ora 11.00 sa asiste la festivitatile organizate la Arcul de Triumf.

Citeste si:
Surse edupedu.ro| Cum arată propunerile Cotroceniului
Surse edupedu.ro| Propunerile...

Si programul public al presedintelui Senatului, Crin Antonescu, pentru ziua de duminica prevede doar participarea, de la ora 11.00, in Piata Arcului de Triumf, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri