Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, a declarat ca aproximativ 45.000 de copii si tineri au fost, anul acesta, in cele 57 de tabere organizate de institutie.

"2013 a reprezentat anul in care s-a predat sistemul national de tabere, care a avut o contributie importanta in dezvoltarea tineretului din Romania. In urma taberelor organizate de MTS, in 2013 au beneficiat aproape 45.000 de copii si tineri. In vacanta de vara in taberele noastre au fost 30.000 de copii si tineri, in cele 57 de centre de agrement, care au putut fi reintroduse prin reabilitare. La acest cuantum s-au adunat si tabara olimpicilor nationalisi internationali. De asemenea, am avut o tabara pentru copiii cu dizabilitati si pentru copiii si tinerii din centrele de plasament si orfelinate. Numarul total a fost in jur de 45.000 de copii si tineri", a spus Banicioiu, potrivit Mediafax.

Cu acelasi prilej, secretarul de stat in domeniul tineret din MTS, Cristian Cosmin, a apreciat drept profitabil pentru institutie sistemul national de tabere.

"Am avut rezultate foarte, foarte bune in domeniul taberelor. Sistemul national de tabere functioneaza, a avut rezultate bune, atat prin numarul celor care au fost cazati, cat si prin veniturile proprii pe care le-am realizat", a spus secretarul de stat.

Citeste si:
Banicioiu, audiat in "Colectiv": Am facut tot ce era omeneste posibil
Nicolae Banicioiu, audiat in...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
MTS impune prin lege federatiilor sportive controle antidoping
Setari Cookie-uri