Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza pe litoral si la munte, in lunile august si septembrie, programele „Scoala de Vara” si „Tabara tinerelor talente”, dedicate copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 35 de ani.

Proiectul „Scoala de Vara” se desfasoara in perioada 24 august – 13 septembrie, la Vama Veche si in Sinaia, in functie de modulul ales de candidat si se adreseaza tinerilor intre 18 - 35 de ani care sunt interesati sa se dezvolte personal in domenii precum antreprenoriatul sau protejarea mediului inconjurator. De asemenea, sunt asteptati cei care vor sa participe la seminarii pentru dezvoltarea competentelor civice, interpersonale si sociale, cat si pentru cresterea tolerantei prin cunoasterea valorilor culturale, a obiceiurilor si traditiilor specifice altor etnii.

Tot in cadrul acestui proiect, tinerii se pot informa cu privire la modalitatile de obtinere a unei finantari din fonduri europene si de insusire a unui stil de viata sanatos prin alimentatie si miscare fizica.

Programul „Tabara tinerelor talente” se va desfasura in statiunea Costinesti, in perioada 1 – 15 septembrie si este organizat pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, care au un talent deosebit in domeniul artelor plastice (pictura si desen) si care vor sa isi puna in practica aptitudinile artistice. Participantii vor avea sansa sa invete noi tehnici de lucru si sa isi imbunatateasca notiunile alaturi de cadre specializate si profesionisti.

Ministerul Tineretului si Sportului asigura candidatilor care vor fi selectati masa si cazarea, iar transportul va fi suportat de participanti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Romania antreprenoriala, vazuta prin ochii unui fost ministru