Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost redeschisa, traficul rutier mai fiind inchis, preventiv, in timpul noptii pe cinci drumuri nationale si 12 drumuri judetene, informeaza Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Din datele centralizate la nivelului grupei operative, constituite in cadrul MAI, ca urmare a avertizarilor meteo, rezulta ca pana la acest moment nu au fost raportate la nivelul national probleme care sa afecteze major desfasurarea activitatilor curente, mai informeaza ministerul, scrie Mediafax.

In aceasta dimineata se intervenea in 62 de localitati din mai multe judete, pentru refacerea unor linii de electricitate afectate de viscol, potrivit informarilor primite de la Electrica.

Incepand de vineri seara, la nivel national, au actionat in teren 4.500 de angajati ai MAI - politisti, pompieri si jandarmi - cu 1.700 de mijloace auto.

La nivelul tuturor judetelor aflate sub cod galben sau portocaliu, au fost activate grupele operative, constituite din reprezentanti ai inspectoratelor judetene pentru situatii de urgenta, politie, jandarmerie, politiei de frontiera.

Citeste si:
Tramvaiele liniilor 1 şi 10 vor circula fără întrerupere, începând...
Tramvaiele liniilor 1 şi 10...

Totodata, incepand de vineri, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, s-a constituit Grupa operativa pentru planificarea, organizarea si desfasurarea integrata a misiunilor structurilor MAI in situatii de urgenta generate de fenomene meteorologice periculoase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Cod galben de ninsori moderate şi viscol în 14 judeţe, până joi
Setari Cookie-uri