Primarul general al Capitelei, Sorin Oprescu, i-a indemnat pe bucuresteni "sa se planga mai putin", in conditiile in care, sustine acesta, trotuarele sunt curatate, scrie Ziare.com.

"Nu le multumesc alarora care isi lasa masina ca niste tristi in mijlocul strazii", a comentat primarul, mentionand insa ca incidentele de acest gen s-au redus in ultima perioada, la circa 80-90 de cazuri.

"Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele de o parte si de alta a strazilor sunt curatate", a continuat edilul.

1.579 de drumuri au fost facute pentru transportarea zapezii stranse de pe strazi

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca marti noapte au fost 250 de utilaje de deszapezire pe strazi si s-au facut 1.579 de drumuri pentru transportarea zapezii stranse, miercuri dimineata circulatia rutiera si cea a mijloacelor de transport in comun desfasurandu-se normal, potrivit Mediafax.

"La ora 5.30 se aflau in teren 250 de utilaje de deszapezire si 425 de operatori, dintre care aproape 100 de oameni voluntari. S-a actionat prin pluguire, acolo unde este cazul, si s-a carat zapada de pe arterele mari dar si de pe stradute secundare. Intrarile in Bucuresti functioneza in toate punct cardinale", a spus Sorin Oprescu, miercuri dimineata, la punctul Infotrafic al Primariei Capitalei.

Citeste si:
Cum va fi vremea in Bucuresti zilele urmatoare
Cum va fi vremea in Bucuresti...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Sporturile de iarna in pericol: sezonul se schi se scurteaza
Setari Cookie-uri