Udrea: PMP vine alaturi de presedinte, pentru a se lupta cu puterea USL

Deputatul Elena Udrea, proaspat inscrisa in Partidul Miscarea Populara, a declarat ca aceasta formatiune vine, din acest moment, alaturi de presedintele Traian Basescu, pentru a se lupta cu puterea USL, scrie Mediafax.

"Singurul care s-a constituit, in ultimul timp, intr-o piedica in calea USL, in Romania, a fost Traian Basescu. Partidul Miscarea Populara, din acest moment, vine alaturi de presedinte, pentru a se lupta cu puterea USL, pentru a demasca toata incompetenta si coruptia actualei puteri", a declarat Elena Udrea.

Ea a mai aratat ca PMP nu va fi o opozitie care sa vorbeaca cu o voce joasa. "Nu vom vorbi in soapta si USL stie ca Partidul Miscarea Populara nu are nevoie de niciun fel de privilegiu al puterii si nu va putea fi cumparata", a mai declarat Udrea.

Potrivit deputatului, PMP va da glas nemultumirilor romanilor, care astazi inca se mai spun in soapta. "Vom fi cei care vom striga in numele celor care sufera din cauza modului in care guverne useleaza", a spus Udrea, corectandu-se imediat: "USL guverneaza". Cei prezenti eu izbucnit in ras, iar Adrian Papahagi a intervenit: "Tot acelasi lucru e, ca e la fel de prost".

"Vom fi cei care vom purta nemultumirea celor care stau inzapeziti, in timp ce premierul Romaniei joaca baschet", a mai spus Udrea, acuzand si clientela politica a USL si "politrucii pe care Guvernul USL i-a adus in fruntea institutiilor statului".

Citeste si:
Gorghiu: Refacerea USL, o gogoasa expirata
Alina Gorghiu: Refacerea USL,...

"Am avut un exemplu de incompetenta maxima atunci cand in urma unui accident aviatic, institutiile statului, conduse de domnul Victor Ponta si ministrii pe care ii coordoneaza, nu au fost n stare sa salveze vietile a doi oameni", a mai afirmat Udrea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri