Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a spus, in sedinta BPN al PNL, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de ministru, dar ca asteapta votul colegilor de partid, au relatat surse din conducerea liberalilor, potrivit Mediafax.

Gerea a spus ca asteapta votul colegilor sai de partid, iar daca acestia considera ca nu si-a facut treaba ca ministru, sa decida inlocuirea sa, au relatat sursele citate.

Chiar inaintea sedintei BPN al PNL, ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat ca nu a demisionat din functia de ministru si ca discutia despre mandatul sau se va purta in reuniunea conducerii liberale. "Nu am demisionat din functia de ministru", a afirmat Gerea.

El a mentionat, insa, ca discutia despre mandatul sau se va purta in sedinta BPN al PNL. Gerea s-a aflat vineri dimineata la discutiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali. Nici la sosire si nici la plecare Andrei Gerea nu a facut declaratii.

Conform unor surse din partid, Andrei Gerea le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului. Pe de alta parte, lideri liberali spuneau ca Gerea a demisionat din functie. De altfel, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a vorbit, vineri, despre demisia ministrului Economiei, Andrei Gerea, spunand ca este optiunea acestuia, pe care el o respecta si poate ca acesta a inteles ca acum in PNL se incearca "alte directii".

Citeste si:
O noua demisie in guvern: cine ii va lua locul lui Andrei Gerea la...
O noua demisie in guvern:...

"Este o optiune a colegului meu si eu i-o respect, dar poate el a inteles ca, poate, acum in Partidul National Liberal se incearca alte directii. Poate ca in acest sens putem sa comentam demisia lui", a spus Eugen Nicolaescu, la iesirea din sediul Ministerului Sanatatii.

Intrebat daca stie cine va veni in locul lui Gerea, Nicolaescu a raspuns: "Evident ca stiu, dar astept si eu votul colegilor mei din Delegatie". In biroul lui Crin Antonescu a fost prezent si liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, care ar urma sa fie nominalizat pentru postul de ministru al Economiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si