Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca prin aderarea ministrilor tehnocrati Robert Cazanciuc, Liviu Voinea si Remus Pricopie la Partidul Social Democrat nu se schimba structura Guvernului, acestia fiind considerati ca apartinand PSD si pana acum.

Intrebat daca se modifica structura Guvernului prin aceasta aderare a celor trei ministri, in conditiile in care acestia nu vor mai fi considerati tehnocrati, ci apartinand PSD, Ponta a raspuns: "Nici vorba. Totdeauna sunt PSD".

"Sigur, e bine sa fii tehnocrat, dar la un moment dat inevitabil iti asumi avantajele si dezavantajele sprijinului politic", a spus Ponta, despre aderarea celor trei ministri la PSD.

El a spus ca toti ministrii trebuie "sa puna umarul" in campania pentru alegerile europarlamentare, anunta Mediafax.

"Si in aceasta campanie absolut toti ministrii PSD, toti vicepresedintii, nu doar ai PSD, ai USD (Uniunea Social Democrata, n.r) acum, pentru ca vorbesc de domnul Constantin, de domnul Oprea, de doamna Grapini, toti trebuie sa punem umarul pentru a vorbi despre ce guvernam, ce ne dorim sa facem pentru Romania si ce ne dorim sa facem in Europa", a spus Ponta.

Citeste si:
Romania a importat de patru ori mai multe gaze in octombrie 2019
Romania a importat de patru...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce bunuri a gasit Vela cumparate pentru protectia demnitarilor PSD