Premierul Victor Ponta a declarat ca doar Uniunea Social Liberala poate oferi stabilitate politica si guvernamentala in anii 2014, 2015, 2016, stabilitate necesara pentru ca rezultatele economice bune din 2013 sa fie obtinute si in viitor, conform Mediafax.

"Imi doresc un singur lucru: ca rezultatele extraordinare din punct de vedere economic pe care le-am avut in 2013, confirmate azi, sa continue si in 2014, 2015, 2016. Pentru asta avem nevoie de stabilitate politica si guvernamentala si aceasta stabilitate poate fi oferita doar de USL", a precizat Ponta, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, la finalul unui eveniment organizat de Casa Romano-Chineza.

La Gala premiilor Casei Romano-Chineze, editia a II-a, care a avut loc vineri, premierul Victor Ponta a primit marele premiu, pe care i l-au decernat presedintele Casei Romano-Chineze, Gabriel Oprea, impreuna cu secretarul general al CRC, Nicolae Dumitru, presedintele NIRO Investment Group.

Totodata, la aceasta gala a primit premiul de excelenta al Casei Romano-Chineze vicepremierul Liviu Dragnea.

La eveniment au mai participat Valeriu Zgonea, Constantin Nita, Dan Sova, Viorel Hrebenciuc, Neculai Ontanu, Teodor Melescanu, George Maior, Florian Coldea.

Tot vineri, presedintele PSD, premierul Victor Ponta a raspuns solicitarii liderului PNL, Crin Antonescu, de a alege intre PNL si USD, spunand ca raspunde acestei cereri alegand ca guvernarea sa continue pana in 2016, inclusiv, in formula USL si refuzand sa raspunda altor intrebari pe aceasta tema.

"Am ales ! Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL. Cred ca cea mai buna formula de guvernare este USL", a spus Ponta, fara sa raspunda la alte intrebari pe aceasta tema in pofida insistentelor presei.

El nu a dorit nici sa precizeze daca postul de presedinte al Senatului apartine, de fapt, PNL sau PC, conform protocolului de functionare a USL.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PNL nu accepta sa fie pus pe picior de egalitate cu PC, el afirmand: "PSD trebuie sa aleaga intre noi si ei"."Din punctul nostru de vedere, e limpede: nu vrem nimic de la altii.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la B1TV, ca premierul Victor Ponta are de raspuns "cetatenilor din Romania" pana luni daca mai vrea sa faca guvern cu PNL, cu Klaus Iohannis vicepremier, sau construieste alta alianta, cu Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Dan Voiculescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri