Antonescu, intelegere cu PDL? "Sunt prea mici pentru noi"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat dupa anuntul iesirii PNL de la guvernare ca liberalii nu-si doresc niciun fel de intelegere cu PDL, aratand ca democrat-liberalii nici nu pot depune motiune de cenzura, intrucat nu au suficienti parlamentari.

"PDL, cu tot respectul pe care il datoram formatiunilor politice mari sau mici, in cazul acesta mici, nu poate depune o motiune de cenzura. Poate scrie un text, care, daca gaseste niste parlamentari, multi altii decat cei din PDL, sa-l semneze, acela devine motiune de cenzura", a spus Antonescu, potrivit Mediafax.

El a aratat, intr-un registru ironic, ca PDL poate veni la PNL cu astfel de text pentru a-i ruga pe liberali sa il semneze.

"PDL poate sa faca urmatorul lucru: poate sa vina la noi daca doreste cu acel text si sa spuna: Va rog cititi-l si daca il agreati, faceti dumneavoastra o motiune de cenzura! Si va dau cuvantul ca daca e un text in care, cu mult curaj, domnul Vasile Blaga vorbeste despre tot felul de lucruri care nu sunt in ordine in Guvernul Ponta, o facem noi motiune de cenzura", a spus Antonescu.

Citeste si:
Metrorex ar putea plati despagubiri de 188 milioane lei
Revista presei 19 septembrie:...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri