Mircea Alex Dascalu (foto) a fost numit in functia de director executiv al Camerei de Comert Romano-Olandeza, organizatie care va avea si un nou director de comunicare- pe Anna Heijker.

Fondata in 2005 de catre un grup de oameni de afaceri vizionari din Olanda, Camera de Comert Romano-Olandeza (NRCC) are ca activitati principale organizarea de evenimente si oferirea de informatii membrilor sai, pentru obtinerea unei mai bune vizibilitati a comunitatii de afaceri olandeze in Romania si a reprezentarii acesteia in raport cu autoritatile romane.

Mircea Alex Dascalu este expert BPM cu rezultate dovedite in oferirea celor mai bune solutii de business. Dascalu a fost in trecut managing partner pentru compania Greenfield Management Consult (din ianuarie 2007), detinand si mai multe functii in top management-ul Vital Business Development & Consulting GmbH, Bundesverband mittelständische Wirtschaft (Uniunea Germana pentru companiile mici si mijlocii).

Mircea Alex Dascalu si Anna Heijker au preluat aceste functii in luna februarie a acestui an, completand echipa executiva a Camerei, alaturi de Ioana Rafiroiu, operations manager. Pe parcursul urmatoarelor luni, echipa nou creata se va concentra pe trei evenimente majore: vizita Ministrului Olandez de Afaceri Externe, Lilianne Ploumen (23-25 aprilie), Innovation Event (23 aprilie) si Orange Night (25 aprilie).

Citeste si:
Camera de Comert Romano-Olandeza: Nu ne asteptam ca dupa referendum...
Camera de Comert...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Politiștii au dat amenzi de 120.000 lei pentru nerespectarea stării de alertă
Setari Cookie-uri