Lichidarea senzationala de covoare orientale in numele unei banci germane va fi in curand sistata / Reduceri extreme de pret in ultimele zile ale vanzarii speciale unice in hala G1 din incinta Romexpo din Bucuresti.

In finala vanzarii speciale de covoare orientale in numele unei banci germane, hala G1 din incinta Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti (sector 1, langa „World Trade Center”, acces catre hala de pe Bulevardul Expozitiei / intrarea C, numeroase locuri de parcare gratuite direct in fata halei, telefon 02 12 / 07 70 44) va fi deschisa inca o data lunea, martea, miercurea, joia, vinerea si sambata aceasta, intre orele 10.00 – 19.00, duminica intre orele 11.00 – 18.00, precum si luni intre orele 10.00 – 19.00.

Vanzarea fara retineri, in numele unei banci germane, a stocului substantial de covoare gajate ale unui renumit magazin specializat intra in faza decisiva: intrucat termenul fixat pentru lichidare va expira in curand, iubitorii de ambienturi rafinate nu mai au la dispozitie decat foarte putine zile pentru a beneficia de preturile extrem de reduse la covoarele din hala G1 din incinta Romexpo Bucuresti.
Gama de covoare vandute de „Lichidari Bavaria” cuprinde, in continuare, piese de inalta calitate, executate manual, de toate dimensiunile si modelele: de la piese rustice, specifice nomazilor, precum Kazak sau Buchara si covoare innodate clasice, mereu in voga, (Nain, Tabriz etc.), pana la unicate moderne (de ex. Gabbeh, Zigler). In plus, lichidarea va include de acum inainte si piesele de colectie nepretuite din tezaurul legendar al societatii, de exemplu, Qom de matase sau Sarough antic. Pentru a putea finaliza lichidarea totala in timpul ramas, coordonatorul actiunii, Hans-Joachim Breier, a fost imputernicit sa vanda piesele nobile, fara exceptie, la preturi reduse cu pana la 67% din valoarea estimata, iar daca va fi cazul, si sub valoarea pretului actual cu ridicata!
Pentru a oferi inca o data tuturor celor interesati posibilitatea de a cerceta in detaliu intreaga colectie si de a-si cumpara cele mai frumoase unicate, hala G1 din incinta Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti (langa „World Trade Center Bucuresti” din sectorul 1, acces catre hala de pe Bulevardul Expozitiei / intrarea C, locuri de parcare gratuite direct in fata halei, telefon 02 12 / 07 70 44) va fi deschisa astazi (luni, 10 martie), maine (marti, 11 martie), miercuri (12 martie), joi (13 martie), vineri (14 martie) si sambata (15 martie) intre orele 10.00 – 19.00, precum si duminica viitoare, 16 martie, intre orele 11.00 – 18.00; in plus, vanzarea speciala va avea loc si lunea viitoare, 17 martie, intre orele 10.00 – 19.00. Intrucat nu au fost stabilite alte termene pentru vanzare, nimeni nu ar trebui sa rateze aceasta sansa!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri