Potrivit surselor citate, cei trei s-au adaptat vietii in inchisoare si au inceput munca, pentru a obtine astfel o reducere a pedepselor primite in dosarul transferurilor de fotbalisti. Popescu, Stoica si Copos lucreaza impreuna la atelierul de tamplarie, unde construiesc diverse obiecte din lemn si, daca este nevoie, repara piese de mobilier ale inchisorii.

In urma muncii prestate, cei trei oameni de fotbal nu sunt platiti, dar vor beneficia de reducerea perioadei de detentie, in functie de numarul zilelor lucrate si de gradul de dificultate al muncii. Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos isi executa pedepsele in regim inchis, in conditiile in care fiecare dintre ei a fost condamnat la mai mult trei ani de inchisoare, informeaza Mediafax.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, iar pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile. Tot in dosarul transferurilor au fost condamnati la inchisoare Gigi Netoiu, fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea si Jean Padureanu.

Citeste si:

Fratii Ioan si Victor Becali, George Copos, Cristi Borcea, Gica Popescu si Mihai Stoica au depus, la Curtea de Apel Bucuresti, recursuri in casatie, prin care cer sa se constate daca pedepsele din dosarul transferurilor de jucatori au fost in conformitate cu legea.

Sursa foto: Barbat cu catuse/Shutterstock.com

Sursa foto: Barbat in catuse/Shutterstock.com