Prezenta cea mai mare la vot la alegerile parlamentare partiale pana la ora 19.00 a fost in colegiul din Hunedoara - 38,09%, iar cei mai putini votanti s-au prezentat la urne in colegiul din Timis - 15,15%, in Sectorul 4 al Capitalei prezenta fiind 17,63% in Colegiul 7 si 17,40% in Colegiul 8.

Participarea la alegerile parlamentare partiale pentru un mandat de senator in Colegiul uninominal 7 din Sectorul 4 al Capitalei era, la ora 19.00, de 17,63% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale. Datele au fost estimate pe baza informatiilor primite de la un esantion reprezentativ format din 26 de sectii de votare din cele 65 organizate in acest colegiu, marja de eroare fiind de +/- 3%.

In cazul Colegiului uninominal 8, din acelasi sector, tot pentru un mandat de senator, prezenta la vot pana la ora 19.00 a fost de 17,40%. Datele au fost estimate in baza informatiilor primite de la un esantion reprezentativ format din 32 de sectii de votare din cele 113 sectii organizate in colegiu.

In Colegiul uninominal 4 din Circumsciptia electorala 25 Ilfov, unde au loc alegeri pentru un mandat de deputat, prezenta a fost de 30,21%, fiind luate in calcul informatii din 34 de sectii de votare din cele 57 ale colegiului.

O prezenta la vot de 18,37% s-a inregistrat in Colegiul uninominal 9 din Galati, unde sunt alegeri pentru un mandat de deputat. Datele au fost estimate pe baza informatiilor primite de la un esantion reprezentativ format din 20 de sectii de votare din cele 44 organizate in colegiu.
La alegerile partiale parlamentare partiale pentru un post de senator din Colegiul uninominal 2 din judetul Gorj, prezenta pana la ora 19.00 a fost de 29,90% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale.

O prezenta de 38,09% - cea mai mare inregistrata pana la ora 19.00 dintre cele opt colegii uninominale in care duminica au avut loc alegeri parlamentare partiale - a fost in Colegiul uninominal 3 din judetul Hunedoara. Aceste date statistice au fost stabilite luandu-se in calcul informatii primite de la 62 de sectii de votare din cele 134 de sectii ale colegiului.

Cea mai scazuta prezenta – 15,15% - a fost inregistrata in Colegiul uninominal 3 din judetul Timis. Datele au fost estimate in baza informatiilor de la 27 de sectii de votare din cele 53 de sectii ale colegiului.

In judetul Satu Mare, prezenta la alegerile partiale parlamentare din Colegiul uninominal 2 a fost de 29,85%. Datele au fost estimate pe baza informatiilor primite de la un esantion format din 47 de sectii din cele 64 de sectii de votare din acest colegiu.

In colegiile din Ilfov, Galati, Hunedoara, Satu Mare si Timis au loc alegeri pentru deputati, iar in Sectorul 4 si in judetul Gorj, pentru senatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri