Organizatia care cere interzicerea relatiilor homosexuale in Romania

Marsul pentru Normalitate al organizatiei Noua Dreapta s-a desfasurat, timp de aproximativ doua ore, de la Piata Victoriei la Dealul Patriarhiei, participantii promovand in discursurile lor "starea de normalitate" si cerand "interzicerea relatiilor homosexuale".

Aproximativ 50 de persoane au participat la aceasta manifestatie organizata de Noua Dreapta, anunta Mediafax.

Sambata, dupa ora 11.00, participantii s-au adunat in Piata Victoriei, cu steaguri ale organizatiei si bannere cu mesaje ca "Impotriva homosexualitatii. Pentru normalitate", "Bucuresti nu este Sodoma", "Nu casatoriilor si adoptiilor homesexuale", "Raportul Lunacek, rusinea Europei" sau "Azi homosexualii, maine poligamii. Stop! Casatoria = un barbat + o femeie".

Intr-un mesaj de pe mai multe pancarte - "Homovision, rusinea Europei", s-a facut referire si la faptul ca Eurovisionul a fost castigat in acest an de cantaretul travestit Conchita Wurst, din Austria, al carui chip a fost reprodus in mijlocul unui semn de "Interzis".

Dupa ora 12.00, participantii au pornit in mars pe Calea Victoriei, unde traficul a fost restrictionat pentru manifestatie, mergand apoi pe prima banda, pe Splaiul Independentei pana la Dealul Patriarhiei, unde, unii dintre ei au tinut mici discursuri promovand "starea de normalitate" si cerand "interzicerea relatiilor homosexuale".

Citeste si:
Estimare: Corporatistul român se va reîntoarce la birou în vara lui...
Estimare: Corporatistul român...

Liderul organizatiei Tudor Ionescu le-a declarat jurnalistilor, inaintea inceperii marsului aflat la cea de-a 10-a editie, ca acesta are menirea de a opri manifestatii precum Gay Fest sau Bucharest Pride, care, in opinia sa, jignesc bucurestenii si nu le fac cinste.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri