"Gradina de citit", un spatiu cultural neconventional, care va oferi internet gratuit si va fi deschis zilnic, se lanseaza oficial duminica, de la ora 11:00, in curtea Bibliotecii Metropolitane.

"Gradina de citit" este un spatiu public, deschis zilnic, intre orele 09.00 si 21.00, unde oricine se poate bucura de umbra si WiFi gratuit. Spatiul, care a fost amenajat, decorat si colorat cu ajutorul voluntarilor, va gazdui in fiecare weekend evenimente culturale si creative pentru toate gusturile si varstele, informeaza Mediafax.

"Cu «Gradina de citit» incercam sa cream un spatiu fain in care fiecare sa poata contribui la procesul de creatie - de aceea am pornit de la ce ne-au spus oamenii ca si-ar dori sa aiba si sa faca. Am avut noroc de voluntari implicati si creativi, carora nu pot decat sa le multumesc din suflet si pe care sper sa ii avem alaturi de noi si in continuare. Ii asteptam pe toti bucurestenii curiosi sa ne calce pragul. Bineinteles, ne-am bucura daca ar aduce cu ei o planta in ghiveci pe care sa o gazduim in «Gradina de citit»", a declarat Anca Rapeanu, director general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti.

Biblioteca Metropolitana Bucuresti este o retea de biblioteci publice, care este destinata bucurestenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit si nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care sustine activ informarea, cercetarea, educatia si recreerea locuitorilor din Bucuresti si judetul Ilfov.

Citeste si:
Un nou post de televiziune in grila Digi, incepand cu anul viitor
Digi TV si Discovery lanseaza...
Sursa foto: b365.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum se dezvolta creierul unui copil in fata monitorului vs. carti