Robin Williams va fi omagiat la cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy 2014, prin intermediul unor secvente speciale. Organizatorii doresc sa-i aduca un tribut special acestuia.

Actorul american Robin Williams va fi omagiat prin intermediul unor secvente speciale care vor fi difuzate la cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy 2014, ce va avea loc pe 25 august la Los Angeles, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Organizatorii evenimentului vor sa ii aduca un tribut special starului american, care s-a sinucis luni, la varsta de 63 de ani. Don Mischer, producator executiv al galei de decernare a premiilor Emmy, a declarat pentru People.com: "Planurile pentru segmentul «In Memoriam» sunt discutate in aceste zile. Desi inca nu ne-am revenit dupa vestile tragice din aceasta saptamana, am inceput sa lucram la un proiect pentru a-i oferi lui Robin Williams acel tip de aducere aminte adecvata si plina de intelesuri, pe care el o merita pe deplin".

Sectiunea "In Memoriam" din galele de premiere aduce de regula un ultim omagiu starurilor de la Hollywood si unor membri de seama ai industriei filmului care au murit in precedentele 12 luni. Robin Williams va fi inmormantat in cadrul unei ceremonii funerare private, la care vor participa doar membrii familiei sale si cativa prieteni apropiati. Potrivit unei surse, familia actorului intentioneaza sa organizeze si o ceremonie publica de comemorare a vietii acestuia, la care vor putea sa asiste si fanii starului american.

Starul american a fost gasit decedat luni, la varsta de 63 de ani, in resedinta sa din California. Autoritatile americane au anuntat marti ca actorul s-a sinucis, spanzurandu-se cu o curea. Anchetatorii au gasit taieturi pe incheietura mainii stangi a actorului, iar un briceag era in apropierea cadavrului. Pe varful briceagului erau urme care par a fi de sange uscat, astfel ca vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compozitia substantei depistate. Actorul american nu a incercat niciodata sa isi ascunda problemele provocate de consumul de alcool si de droguri, dar, dupa o perioada de abstinenta ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat in 2005, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior intr-o clinica specializata. Robin Williams a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat in sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agentii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producatori dupa numai un sezon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri