Meciul de fotbal Steaua-Ludogoret va avea loc in aceasta seara de la ora 21:45. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la meciul din prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.

Potrivit Jandarmeria Capitalei, accesul spectatorilor in stadion la meciul Steaua-Ludogoret se va face incepand cu ora 19.15 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces, informeaza Mediafax.

Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente. De asemenea, Jandarmeria reaminteste ca suporterilor oaspeti le-au fost puse la dispozitie 2500 de bilete.

"Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva. Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta. Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.
Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator", se arata in comunicatul mentionat.

Steaua-Ludogoret Razgrad se va desfasura marti, de la ora 21.45, pe Arena Nationala, in play-off-ul Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 27 august, in Bulgaria.

Citeste si:
Cat costa biletele la concertul Celine Dion si cand se pun in vanzare
Celine Dion va concerta pe 29...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si