Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2 la US Open, ultimul Grand Slam al anului, a primit, la New York, o lectie de preparare sushi de la un celebru bucatar japonez.

Masaharu Morimoto, cunoscut drept Iron Chef (Bucatarul de Fier), i-a explicat mai intai Simonei cum se prepara maki sushi, dupa care sportiva a preparat cateva role singura, sub supravegherea maestrului bucatar si a presei, dupa tragerea la sorti de joi a meciurilor de la US Open, noteaza Mediafax. Cu acest prilej, organizatorii au prezentat si oferit degustari din preparatele culinare care vor fi servite in acest an jucatorilor participanti la US Open.

Alaturi de Chef Morimoto, poprietar al unui restaurant de lux din Manhattan si protagonist al show-ului TV Iron Chef, au mai fost prezenti alti cativa bucatari renumiti din New York, David Burke, Tony Mantuano si Richard Sandoval, care si-au prezentat specialitatile. Simona Halep va evolua, in primul tur al US Open, impotriva jucatoarei Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card.

Meciurile din cadrul US Open vor incepe, luni, la Flushing Meadows (New York).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri