25 August 2014

Simona Halep a primit o lectie de preparare sushi de la un celebru bucatar japonez



Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2 la US Open, ultimul Grand Slam al anului, a primit, la New York, o lectie de preparare sushi de la un celebru bucatar japonez.

Masaharu Morimoto, cunoscut drept Iron Chef (Bucatarul de Fier), i-a explicat mai intai Simonei cum se prepara maki sushi, dupa care sportiva a preparat cateva role singura, sub supravegherea maestrului bucatar si a presei, dupa tragerea la sorti de joi a meciurilor de la US Open, noteaza Mediafax. Cu acest prilej, organizatorii au prezentat si oferit degustari din preparatele culinare care vor fi servite in acest an jucatorilor participanti la US Open.

Alaturi de Chef Morimoto, poprietar al unui restaurant de lux din Manhattan si protagonist al show-ului TV Iron Chef, au mai fost prezenti alti cativa bucatari renumiti din New York, David Burke, Tony Mantuano si Richard Sandoval, care si-au prezentat specialitatile. Simona Halep va evolua, in primul tur al US Open, impotriva jucatoarei Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card.

Meciurile din cadrul US Open vor incepe, luni, la Flushing Meadows (New York).



Citeste si