Emil Boc a participat la festivitatea de deschidere a liceului "Gheorghe Sincai" din Cluj-Napoca, unde i-a indemnat pe elevi sa invete, spuanand ca doar asa vor reusi in viata, cartea fiind "singurul atu".

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, i-a indemnat, luni, pe elevii din municipiu sa invete, spunand ca, daca vor sa reuseasca in viata, cartea este "singurul atu", iar fara educatie "se poate reusi, ici, colo, dar temporar", potrivit Mediafax.

Primarul Emil Boc a declarat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar de la Colegiul National "Gheorghe Sincai", ca orice investitie facuta in educatie de autoritatile locale si de parinti este una "lipsita de grija falimentului". "Trebuie sa intelegem cu totii urmatorul lucru: chiar daca, la prima vedere, si fara scoala se poate face performanta in viata, sa stiti ca acest lucru nu este adevarat pe deplin. Si fara carte se poate reusi, ici, colo, dar temporar. Daca vreti sa reusiti in viata, cartea este singurul atu care va poate ajuta, singurul lucru care va da certitudinea succesului.

Orice investitie pe care o facem, ca si autoritati locale si parinti, in educatie, este una lipsita de grija falimentului. Investiti in educatia dumneavoastra, pentru ca este singura cale certa de implinire profesionala a dumneavoastra si a noastra, ca societate", a spus Boc. El si-a amintit de prima zi de scoala si a spus ca a intrat in clasa intai la sase ani si noua zile, la unitatea de invatamant din satul natal, Rachitele. "Ma uitam unde este invatatoarea, pentru ca mi s-a spus ca este foarte frumoasa, si pana la urma ea m-a gasit pe mine si m-a dus intr-o sala de clasa cu banci mai putin pregatite ca astazi, la tara, mai putin zugravita. Dar nu a contat sala, ci a contat sufletul si inima profesoarei care ne-a insuflat dorinta fata de carte si bucuria de a merge la scoala", a povestit Emil Boc. Boc a mentionat ca a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Colegiul National "Gheorghe Sincai" in tripla calitate: de absolvent al acestei unitati, de parinte, pentru ca ambele sale fete invata acolo, si de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri