Sustinerea Concursului cu cafea a fost posibila dupa ce La Fantana a preluat distributia Lavazza in Romania pentru HoReCa si companii. Editia de anul acesta a concursului, a XIV-a, s-a desfasurat in perioada 6-27 septembrie si a fost prima organizata individual de Festivalul George Enescu. Evenimentul a reunit 240 de artisti din 36 de tari de pe 5 continente si muzicieni recunoscuti pe plan mondial.

Laureatii concursului de anul acesta au fost romanul Sebastian Androne la sectiunea compozitie, violonistul german de origine romana Stefan Tarara la vioara si alti doi muzicieni din Coreea de Sud si Spania la sectiunile violoncel respectiv pian. Acestia vor beneficia de posibilitatea de a studia cu artisti renumiti in cadrul unor masterclass-uri in Austria si Germania, facilitati oferite de Academia din Viena si de Kronberg Academy.

La Fantana este liderul pietei de apa in sistem watercooler si purificator si furnizor de servicii de aprovizionare cu apa si cafea. Compania a devenit in prima parte a acestui an distribuitor oficial Lavazza in Romania pentru HoReCa si companii. La Fantana ofera servicii complete de furnizare a cafelei pentru companii prin intermediul a cinci abonamente: Adagio, Allegretto, Vivacissimo, Presto si Lyrica. Clientii au astfel la dispozitie un espressor profesional, o cantitate garantata de cafea Lavazza in fiecare luna, livrarea, instalarea, training-ul de utilizare si mentenanta aparatului.