"In timpul turneului din China am contactat acest virus stomacal. Nu am jucat trei zile si am asteptat sa vad cum ma recuperez. Nu ma simt la capacitate maxima si din aceasta cauza am decis sa ma retrag", a spus Halep, scrie Mediafax.

Simona Halep a afirmat ca va fi apta pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. "Cu problemele la stomac nu stii niciodata, dar sper sa ma refac in doua, trei zile si sa pot sa ma pregatesc pentru Australian Open. Sunt mult mai increzatoare acum fata de anul trecut. Am avut un start bun de sezon. Am castigat la Shenzhen si am jucat mai bine de la meci la meci. Nu este o presiune mai mare pe mine, dar trebuie sa cred ca pot face mai mult decat sfertul de finala de anul trecut", a precizat Halep.

Simona Halep, direct acceptata in turul doi la Sydney, ar fi trebuit sa o intalneasca pe Karolina Pliskova (Cehia), pozitia 22 in ierarhia mondiala, dar a fost inlocuita pe tabloul turneului de Nicole Gibbs (SUA). Pliskova a invins-o pe Gibbs, scor 6-0, 6-0. La editia de anul trecut a turneului de la Sydney, Halep a fost eliminata in primul tur.

Sursa foto: Simona Halep/Shutterstock.com