Dragos Alecsandru, fostul student care a dat in judecata Universitatea de Arhitectura pentru a fi lasat sa isi termine studiile, vrea sa se foloseasca tot de Justitie pentru a impune imbunatatirea practicilor universitare.

Un student la Arhitectura se lupta in instanta cu institutia in care a studiat patru ani dupa ce, sustine el, a fost exmatriculat pe motiv ca a depus la Ministerul Educatiei o petitie sustinuta de peste 700 de colegi, in care reclama calitatea planului de invatamant si conditiile pe care le ofera Universitatea „Ion Mincu“.

Tanarul a contestat in instanta decizia institutiei si este hotarat sa se foloseasca in continuare de Justitie pentru a impune imbunatatirea practicilor universitare. 743 de semnaturi i-au adus exmatricularea Dragos Alecsandru a studiat arhitectura la Universitatea „Ion Mincu“ timp de patru ani, insa nu a mai putut sustine examenele din sesiunea de vara, pentru a promova in ultimul an de studiu. A primit acasa o instiintare scurta in care i se comunica decizia de exmatriculare din cadrul universitatii. Se intampla la trei saptamani dupa ce a depus la Ministerul Educatiei o petitie semnata de 743 de colegi, gest care „a produs un prejudiciu de imagine universitatii“, dupa cum sustine conducerea institutiei.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Citeste si:
Studentii n-au scapat de reducerea numarului de calatorii
Studentii si guvernantii nu...

Sursa foto: Dragos Alecsandru/Adevarul.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Romanii, medaliati cu aur la International Mathematical Competition