Comisia juridica a Senatului are termen pana marti sa rediscute solicitarile Mnisterului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, fosti ministri ai Economiei, a anuntat presedintele comisiei, Catalin Boboc.

"Biroul Permanent a decis ca cele doua rapoarte depuse de Comisia juridica, rapoarte depuse cu respectarea tuturor procedurilor dupa care noi lucram sa fie retrimise la comisie pentru ca domnii senatori au dorit sa depuna sau sa prezinte niste puncte de vedere in fata comisiei. Biroul Permanent a decis sa retrimita la comisie, pana maine, pentru ca miercuri sa poata intra la plen", a declarat Boboc, intrebat daca senatorul Varujan Vosganian a depus o cerere prin care contesta raportul comisiei, scrie Mediafax.

Intrebat daca, in scrisoarea trimisa de Vosganian, acesta a aratat ca nu s-au respectat procedurile si ca nu a fost invitat la audieri, el a spus ca nu vrea sa comenteze ce spune un coleg senator. "Comisia juridica, si acum si alta data, a respectat toate procedurile dupa care noi functionam, iar o buna parte dintre dvs. ati fost acolo, in fata salii in care se desfasura sedinta", a continuat senatorul PNL. Intrebat daca Varujan Vosganian a fost invitat sa "plece", sau a dorit el acest lucru, Catalin Boboc a raspuns: "Nu ne putem permite sa invitam un coleg sa plece".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri