Peste o suta de vehicule blindate care apartin fortelor NATO au ajuns sambata la Constanta. Imaginile filmate cu o drona a Claboo Media arata trenul ce transporta vehiculele la baza militara americana de la Mihail Kogalniceanu.

Imaginile surprinse de drona Claboo Media arata trenul care a intrat in tara prin vama Curtici si a carui destinatie finala a fost baza militara americana de la Mihail Kogalniceanu. La Marea Neagra au loc exercitii militare NATO, la care participa militari din Romania, Bulgaria si Turcia. Exercitiile navale vor include simulari de atacuri antiaeriene si antisubmarin, precum si activitati de coordonare, potrivit Comandamentului maritim al Aliantei Nord-Atlantice, potrivit Mediafax.

Sase nave au intrat in Marea Neagra pentru a lua parte la exercitii NATO

Sase nave au sosit in portul Constanta pentru a lua parte la exercitii NATO in acest weekend. Trainingul de 3 zile, numit SNMG-2 (NATO Standing Maritime Group-2), va fi condus de contra-amiralul Brad Williamson. Vasele participante sunt USS Vicksburg, un vas auxiliar german si fregate din Canada, Turcia, Italia si Romania. Exercitiile sunt parte a unui program regulat in regiune pentru a asigura aliatii de angajamentul NATO la apararea colectiva, scrie thestate.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri