Peste o suta de vehicule blindate care apartin fortelor NATO au ajuns sambata la Constanta. Imaginile filmate cu o drona a Claboo Media arata trenul ce transporta vehiculele la baza militara americana de la Mihail Kogalniceanu.

Imaginile surprinse de drona Claboo Media arata trenul care a intrat in tara prin vama Curtici si a carui destinatie finala a fost baza militara americana de la Mihail Kogalniceanu. La Marea Neagra au loc exercitii militare NATO, la care participa militari din Romania, Bulgaria si Turcia. Exercitiile navale vor include simulari de atacuri antiaeriene si antisubmarin, precum si activitati de coordonare, potrivit Comandamentului maritim al Aliantei Nord-Atlantice, potrivit Mediafax.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Sase nave au intrat in Marea Neagra pentru a lua parte la exercitii NATO

Sase nave au sosit in portul Constanta pentru a lua parte la exercitii NATO in acest weekend. Trainingul de 3 zile, numit SNMG-2 (NATO Standing Maritime Group-2), va fi condus de contra-amiralul Brad Williamson. Vasele participante sunt USS Vicksburg, un vas auxiliar german si fregate din Canada, Turcia, Italia si Romania. Exercitiile sunt parte a unui program regulat in regiune pentru a asigura aliatii de angajamentul NATO la apararea colectiva, scrie thestate.com.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Dancila insista: Ambasadorul Romaniei a votat IMPOTRIVA lui Kovesi