29 Martie 2015

UPDATE: Cofetaria despre care s-a scris ca ar fi inchisa pentru o luna de ANAF este, de fapt, in renovare



Dintr-o regretabila eroare, pe care ne-o asumam, WALL-STREET.RO a citat si a preluat o informatie conform careia o cofetarie a fost inchisa pentur o luna de ANAF. De fapt, unitatea a fost inchisa pentru lucrari de renovare. Ne cerem scuze pentru aceasta greseala.

Astfel, asa cum reiese dintr-un anunt al respectivei cofetarii, stirea potrivit careia cofetaria Codrina de pe Simion Barnutiu a fost inchisa pentru o luna de ANAF pentru o diferenta de 1,5 lei la casa, este falsa.

Aceasta unitate este inchisa saptamana aceasta de luni pana vineri pentru lucrari de renovare in laborator, planificate in prealabil.

Celelalte cofetarii Codrina functioneaza dupa programul normal. Redeschidem si va asteptam din nou sambata aceasta, 28 martie, incepand cu 7:30 dimineata.

Redam stirea in forma initiala:

O cofetarie din Timisoara a fost inchisa de inspectorii ANAF pentru o luna zile din cauza unui plus in casa de marcat de 1,5 lei, scrie gorj-domino.ro.

Motivul initial pentru care inspectorii au pus lacatul pe prajiturile Codrina este un plus de casa de 1,50 lei, descoperit de inspectori dupa ce au confruntat monetarul din casa de marcat cu valoarea bonurilor emise pana in momentul descinderii, care nu a putut fi justificat de vanzatoare, scrie publicatia citata.



Citeste si