Gica Popescu va petrece Pastele in libertate, conducerea Peninteciarului Jilava acordandu-i o permisie pentru buna purtare, au spus surse din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Fostul capitan al Barcelonei a plecat, vineri, in jurul pranzului, de la Penitenciarul Jilava. Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, in 4 martie 2014, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, in Dosarul Transferurilor, potrivit Mediafax.

Permisia lui Popescu vine dupa ce, in 6 aprilie, George Copos a fost eliberat conditionat, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani de inchisoare, decizia, luata de Tribunalul Bucuresti, fiind definitiva. Intre motivele care au stat la baza deciziei instantei s-a numarat si faptul ca omul de afaceri a scris in penitenciar cinci carti.

De asemenea, un alt om de fotbal eliberat in ultima perioada este patronul FC Steaua. Gigi Becali a plecat din Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare, decizia fiind luata in data de 3 aprilie de Tribunalul Constanta.

Citeste si:
Popescu: Trenul pana la aeroportul Otopeni va circula in 2020
Gica Popescu, consilier al...
Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Blocuri de 12 etaje intr-un cartier de case. Ce spun arhitectii
Setari Cookie-uri