Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Directiei Regionale a Finantelor Publice Ploiesti, in prima zi de depunere a cererilor pentru revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale, in regiunea Muntenia s-au primit documente din partea a 364 de castigatori, scrie Mediafax.

Astfel, in judetul Prahova s-au inregistrat 130 de castigatori la aceasta loterie, urmat de Arges, cu 74 de castigatori, Dambovita, cu 50 de castigatori, si Ialomita, cu 42 de castigatori. In judetul Teleorman, 35 de persoane au depus documente dupa ce au castigat la Loteria bonurilor fiscale, iar in Giurgiu 22 de persoane au castigat la prima tragere de acest fel.

Judetul din Muntenia cu cel mai mic numar de castigatori este Calarasi, unde doar 11 persoane au depus documente dupa ce au castigat la Loteria bonurilor fiscale, au precizat reprezentantii Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti.

Citeste si:

La prima extragere organizata pentru Loteria bonurilor fiscale de catre Ministerul Finantelor si ANAF, care a avut loc luni, in a doua zi de Paste, au fost declarate castigatoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei.

Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu aceasta valoare, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maximum trei luni.

Sursa foto: Bonuri fiscale/Shutterstock.com