Un numar de 130 de persoane din Prahova au depus, marti, la Directia Regionala a Finantelor Publice Ploiesti cereri prin care revendica premii la Loteria bonurilor fiscale, acesta fiind judetul din Muntenia cu cei mai multi castigatori, in timp ce in judetul Calarasi s-au inregistrat 11 castigatori.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Directiei Regionale a Finantelor Publice Ploiesti, in prima zi de depunere a cererilor pentru revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale, in regiunea Muntenia s-au primit documente din partea a 364 de castigatori, scrie Mediafax.

Astfel, in judetul Prahova s-au inregistrat 130 de castigatori la aceasta loterie, urmat de Arges, cu 74 de castigatori, Dambovita, cu 50 de castigatori, si Ialomita, cu 42 de castigatori. In judetul Teleorman, 35 de persoane au depus documente dupa ce au castigat la Loteria bonurilor fiscale, iar in Giurgiu 22 de persoane au castigat la prima tragere de acest fel.

Judetul din Muntenia cu cel mai mic numar de castigatori este Calarasi, unde doar 11 persoane au depus documente dupa ce au castigat la Loteria bonurilor fiscale, au precizat reprezentantii Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti.

La prima extragere organizata pentru Loteria bonurilor fiscale de catre Ministerul Finantelor si ANAF, care a avut loc luni, in a doua zi de Paste, au fost declarate castigatoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei.

Citeste si:
Farmacia Tei deschide o noua unitate in zona Rahova
Farmacia Tei isi extinde...

Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu aceasta valoare, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maximum trei luni.

Sursa foto: Bonuri fiscale/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Prahova: Se circula in coloana pe DN1 in zonele Busteni si Comarnic