Peste 4.200 de castigatori ai Loteriei Bonurilor Fiscale au depus cereri pentru revendicarea premiilor la unitatile administratiei financiare. Avand in vedere ca fondul de castig este de un milion de lei, premiul nu va depasi 235 de lei. Revendicarea castigului mai poate fi ceruta pana la 13 mai, astfel ca valoarea lui va continua sa scada.

La numai doua zile de la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, romanii au luat cu asalt unitatile Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) pentru a-si revendica premiile. La sediile teritoriale ale administratiei fiscale din toata tara au fost depuse, marti – 14 aprilie si miercuri – 15 aprilie (pana la ora 10.00), aproximativ 4.245 de cereri, potrivit datelor ANAF. Asta inseamna ca, pana in prezent, premiul pentru un bon castigator poate fi de maximum 236 de lei.

Cine spera sa dea lovitura si sa castige un milion de lei (226.000 de euro) la Loteria Bonurilor Fiscale s-a inselat. Acesta este fondul de premiere si el se imparte in mod egal celor care detin un bon castigator si care depun cerere la o unitate ANAF pentru revendicarea premiului. Cu cat sunt mai multe persoane care au un bon fiscal emis la 7 februarie, cu o valoare cuprinsa intre 6 lei si 6,99 lei, cu atat premiul va fi mai mic.

Cereri pentru revendicarea premiului mai pot fi depuse si in urmatoarele 28 de zile, pana la 13 mai inclusiv, astfel ca, cel mai probabil, premiul va continua sa scada. De exemplu, daca numarul de bonuri castigatoare care se depun la Fisc ajunge la 10.000 de bucati, atunci premiul va fi de 100 de lei. Faptul ca valoarea inscrisa pe bonul fiscal castigator, de 6-6,99 lei, este una mica explica numarul mare al norocosilor.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Sursa foto: Shutterstock / Paper cash register

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri