La numai doua zile de la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, romanii au luat cu asalt unitatile Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) pentru a-si revendica premiile. La sediile teritoriale ale administratiei fiscale din toata tara au fost depuse, marti – 14 aprilie si miercuri – 15 aprilie (pana la ora 10.00), aproximativ 4.245 de cereri, potrivit datelor ANAF. Asta inseamna ca, pana in prezent, premiul pentru un bon castigator poate fi de maximum 236 de lei.

Cine spera sa dea lovitura si sa castige un milion de lei (226.000 de euro) la Loteria Bonurilor Fiscale s-a inselat. Acesta este fondul de premiere si el se imparte in mod egal celor care detin un bon castigator si care depun cerere la o unitate ANAF pentru revendicarea premiului. Cu cat sunt mai multe persoane care au un bon fiscal emis la 7 februarie, cu o valoare cuprinsa intre 6 lei si 6,99 lei, cu atat premiul va fi mai mic.

Cereri pentru revendicarea premiului mai pot fi depuse si in urmatoarele 28 de zile, pana la 13 mai inclusiv, astfel ca, cel mai probabil, premiul va continua sa scada. De exemplu, daca numarul de bonuri castigatoare care se depun la Fisc ajunge la 10.000 de bucati, atunci premiul va fi de 100 de lei. Faptul ca valoarea inscrisa pe bonul fiscal castigator, de 6-6,99 lei, este una mica explica numarul mare al norocosilor.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Sursa foto: Shutterstock / Paper cash register