"In baza art. 82, raportat la art. 83.2.b din RD, cu aplicarea Hotararii nr18/26.08.2014 a Comitetului de Urgenta al FRF, se sanctioneaza clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate de 56.952 lei", se mentioneaza in solutia Comisiei de Disciplina a FRF, publicata, miercuri, pe site-ul oficial al LPF, scrie Mediafax.

Formatia Steaua a invins, la 3 mai, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, in derbiul etapei a XXX-a a Ligii I. Partida a inceput cu aproximativ cinci minute intarziere, din cauza tortelor, petardelor si fumigenelor aruncate in suprafata de joc de fanii dinamovisti de la PCH.

In minutul 17, suporterii dinamovisti de la Peluza Catalin Haldan au aruncat bucati de scaune si torte catre Stanciu, care executa un corner.

Citeste si:

Startul reprizei secunde a fost de asemenea intarziat aproape un minut, dupa ce fanii dinamovisti au aruncat o torta in zona portii aparate de portarul formatiei Steaua, Giedrius Arlauskis. Dupa cateva secunde de joc, meciul a fost intrerupt din cauza zecilor de torte aruncate de fanii dinamovisti in zona portii lui Arlauskis si dupa ce un obiect l-a lovit pe portarul Stelei. In acel moment, centralul Cristian Balaj a trimis cele doua echipe la vestiare, iar oficialul dinamovist Ionel Danciulescu si capitanul Marius Niculae au mers sa discute cu suporterii. Jocul s-a reluat dupa aproximativ 18 minute.

Dupa ce Stanciu a inscris golul al doilea, fanii dinamovisti au aruncat din nou cu torte pe gazon, acestea fiind scoase in afara terenului atat de jucatorii dinamovisti cat si de arbitri.