Autointitulatul rege al romilor crestini, Dan Stanescu, audiat la DNA Pitesti

Autointitulatul rege international al romilor crestini, Dan Stanescu, a fost audiat, joi, ca martor intr-un dosar in care procurorii DNA Pitesti fac cercetari in legatura cu acuzatii aduse unui magistrat si unui politist, in urma unui scandal produs intre doua clanuri tiganesti in anul 2012.

Dan Stanescu, cunoscut drept rege international al romilor crestini, s-a prezentat, joi, la sediul DNA Pitesti, unde a fost audiat intr-un dosar mai vechi, transmite corespondentul Mediafax. La intrarea la DNA, Stanescu nu a facut declaratii, insa dupa intalnirea cu procurorii el a spus ca a fost audiat ca martor intr-un dosar in care se fac cercetari ca urmare a unor fapte din anul 2012, scrie Mediafax.

Stanescu spune ca DNA ar face cercetari intr-un dosar in care sunt implicati un procuror din Valcea si un politist din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Valcea care s-ar fi ocupat de un dosar privind un scandal produs in vara anului 2012 la Costesti.

La acea data, in urma unei intalniri a tiganilor la Costesti, Valcea, doua clanuri tiganesti s-au luat la bataie, membrii unuia dintre clanuri incendiind un autoturism marca Ferrari apartinand clanului rival. Bataia a continuat si a doua zi, cand membrii celor doua clanuri s-au atacat intre ei.

Stanescu sustine acum ca unul dintre politistii care au facut cercetari la acel moment si un procuror "nu si-au facut datoria cum ar fi trebuit sa si-o faca". Nu este pentru prima data cand Dan Stanescu este audiat in acest dosar. El a dat declaratii in fata procurorilor si in anul 2013, la un an de la scandalul de la Costesti.

Citeste si:
Xenofobie la 112: O femeie rroma, injurata de operator
Xenofobie la 112: O femeie...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri