Un tanar sustine ca ar fi fost impuscat de un agent al Politiei Locale Bucuresti sambata seara in Centrul Vechi al Capitalei cu un pistol cu bile. Politia Locala neaga ca ar fi tras spre tineri.

Politia Capitalei a fost sesizata, duminica, dupa ora 1.00, ca are loc un conflict intre mai multi tineri si agenti ai Politiei Locale. Cinci tineri si doi politisti locali implicati in conflict au fost audiati la Sectia 1 in cursul noptii, dupa ce doi dintre tineri si un politist local au primit ingrijiri medicale la Spitalul Floreasca pentru contuzii minore si zgarieturi la nivelul capului, au declarat pentru Mediafax.

Din declaratiile lor rezulta ca tinerii strigau ceva pe strada, iar politistii locali au vrut sa ii legitimeze. Unul dintre tineri i-ar fi cerut politistului local sa se legitimeze el mai intai, dupa care a izbucnit conflictul. Potrivit tinerilor, politistul local ar fi scos arma din dotare, un pistol cu bile, si ar fi si tras in ei. Politistii locali sustin in schimb ca agentul respectiv a fost agresat de tineri si ca nu a tras.