Tanarul, in varsta de 24 de ani, subofiter la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta, a fost gasit impuscat in cap, duminica dupa-amiaza, intr-un apartament pe care il inchirise impreuna cu un coleg, pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Constanta.

El a fost transportat in stare foarte grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta si a fost internat in sectia de terapie intensiva, unde a murit duminica noapte.

Politistii de la IPJ Constanta si procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au deschis o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat, primele informatii aratand ca tanarul ar fi incercat sa se sinucida, folosind arma din dotare.

Citeste si:

Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, tanarul de 24 de ani a absolvit in 2014, iar de atunci a fost angajat la BCCO Constanta.

Procurorii spun ca, duminica dupa-amiaza, el a luat pistolul din dotare si s-a impuscat in cap, zgomotul fiind auzit de colegul sau de apartament, care lucreaza tot la BCCO Constanta. Acesta a sunat la 112, iar acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat primele ingrjiri ranitului, dupa care l-a transportat la spital.