Politistul de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta care a ajuns in stare grava la spital, duminica, dupa ce s-ar fi impuscat in cap cu arma din dotare, a murit in cursul noptii la spital,n transmite Mediafax.

Tanarul, in varsta de 24 de ani, subofiter la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta, a fost gasit impuscat in cap, duminica dupa-amiaza, intr-un apartament pe care il inchirise impreuna cu un coleg, pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Constanta.

El a fost transportat in stare foarte grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta si a fost internat in sectia de terapie intensiva, unde a murit duminica noapte.

Politistii de la IPJ Constanta si procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au deschis o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat, primele informatii aratand ca tanarul ar fi incercat sa se sinucida, folosind arma din dotare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, tanarul de 24 de ani a absolvit in 2014, iar de atunci a fost angajat la BCCO Constanta.

Procurorii spun ca, duminica dupa-amiaza, el a luat pistolul din dotare si s-a impuscat in cap, zgomotul fiind auzit de colegul sau de apartament, care lucreaza tot la BCCO Constanta. Acesta a sunat la 112, iar acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat primele ingrjiri ranitului, dupa care l-a transportat la spital.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri